Симпатични облачиња создадени на креативен начин

Минијатурните бели облачиња, изгледаат како магично да лебдат над двете раце, додека од нив паѓа снег. Но, како е ова изведено?

Необична уметност: лебдечки облачиња во соба

Овие симпатични облачиња кои лебдат во соба се дело на холандскиот уметник Berndnaut Smilde. Првото го поставил пред 2 години во галеријата Probe, која може да се посетува само преку интернет, а второто неодaмна во хотелска соба.
Датум: 02 Mar 2012
, Автор: