Како се освојува Нобелова награда? 5 работи што треба да ги знаете

За научниците, писателите и борците за мир во светот не постои поголемо одликување од Нобеловата награда.

Кафе пауза со две номинации за 2011

Вложениот труд, креативноста, посветеноста и љубовта кон пишувањето, резултираа со одличен крај на овогодишното дружење.
Датум: 20 Dec 2011
, Автор: