Направете сами: прекрасни хартиени снегулки

Доколку и вие сте голем љубител на снежната идила и сакате тоа да го прикажете на креативен начин, земете лист хартија и ножички и следете ги едноставните инструкции во видеото.

Уметнички потстрижани камили

Вештите раце на Индијците, камилите ги претвораат во вистински подвижни уметнички дела.
Датум: 26 May 2012
, Автор:

4 чекори до совршени веѓи

Необликуваните веѓи ги кријат потенцијалите на лицето, неговите убави црти и карактеристични линии. Погледнете четири брзи и лесни чекори за убаво обликувани веѓи со природен изглед.