6 додатоци за вашиот лаптоп што ќе направат да изгледа како нов

Брзиот развој на технологијата постојано нуди нови и подобрени модели на лаптоп, но, можете ли да останете во чекор со технологијата?

Нов vs. половен феминизам

Феминистичкото движење некогаш и денес. На што се базира денешниов облик на модерен феминизам? Дали се зборува повеќе отколку што се прави?
Датум: 08 Sep 2013
, Автор:

Јагуар „гризе“ со нов фантастичен дизајн

Современ стил и извонредна аеродинамика спакувани во новиот фантастичен дизајн на Јагуар...