Среќна Нова година! Погледнете ги спектакуларните огномети кои заблескаа вчера вечерта ширум светот

Погледнете ги најубавите огномети ширум светот кои го означија почетокот на новата година...

2017-та официјално започна: Одберете го главниот збор според кој ќе се водите во новата година

Можеби сте си поставиле повеќе цели за годината која следува, но за да ви бидат нештата појасни, најлесно е да тргнете од еден единствен збор кој ќе биде вашата главна тема во 2017-та.

7 работи што не смеете да ги направите на новогодишната ноќ

Без оглед на тоа каде ќе одите и како ќе славите вечерва, внимавајте да не ги направите следниве 7 работи...

Совршена шминка за новогодишната ноќ: Блеснете во полн сјај за само 10 минути!

Започнете го новиот месец на храбар и блескав начин и бидете уште поуспешни и помодерни во новата година.

Идеи за новогодишна забава што ќе можете да ги изведете во последен момент

Вие треба да го соберете целото друштво за Нова година, но немате поим како да го изведете тоа бидејќи буквално имате само еден ден на располагање.

Најубавите нешта што можете да ги направите пред доаѓањето на новата година

Испратете ја 2016-та година на правилниот начин и дочекајте ја 2017-та со отворен ум.

За сите оние кои не ја чувствуваат предновогодишната еуфорија: Како да си прославите во домашна атмосфера?

Еве што можете да правите за Нова година ако не сакате да излегувате од дома, но сакате да се одморите и накратко да заборавите на обврските што ве чекаат...

Не мора да излезете за да си поминете убаво за Нова година

Новата година означува нов почеток кога сите правиме планови за тоа какви промени сакаме да внесеме во животот и кои цели би сакале да ги оствариме во претстојната година.

7 типови луѓе од кои треба да се оддалечите во новата година

За да ја направите новата година попозитивна, обрнете внимание на следниве 7 типови луѓе од кои треба да се оддалечите во претстојната 2017 година...

16 начини да почнете одново во новава година

Новата година е шанса за почнување одново, а сите ние имаме прилика да го направиме тоа преку следните 16 работи.

Љубовни правила кои мора да ги почитувате во 2016 година

Нова година, нов почеток, нови љубовни правила. Сега кога веќе зачекоривме во новата година, време е да ги отфрлиме старите лоши навики и да свртиме нов лист.
Датум: 03 јан 2016