5 начини да се мотивирате да продолжите со вежбање дури и кога температурите ќе опаднат

Штом ќе настапат постудените денови, многумина имаат навика поголемиот дел од времето да го поминуваат во затворен простор.

Редок небесен феномен кој се формира само на ниски температури

Светлечките столбови се една многу ретка појава која совршено ја покажува убавината на нашата атмосфера.

4 тренди модни комбинации за на ниски температури

Ова се 4 предлог-комбинации, задолжителни за девојките кои сакаат да бидат модерни и да се чувствуваат удобно на ниски температури.
Датум: 24 Jan 2014
, Автор: