Нимфа пее во придружба на пијано

Сме виделе многу слатки животни кои изведуваат разни музички точки, но ова е веројатно едно од најслатките. Папагалчето на видеото ја пее музиката од филмот „Мојот сосед Тоторо“, додека е придружуван со пијано. Пре-слат-ко! :)
Датум: 17 Jun 2013
, Автор: