Тест: Начинот на кој реагирате во ненадејни ситуации открива каков став заземате при кавга

Овој тест ќе ви овозможи да одредите како пристапувате кога доаѓа до кавга помеѓу вас и некоја блиска личност.
Датум: 01 Nov 2015
, Автор:

Фатална привлечност

Што доведува до фатална привлечност и каква е нејзината улога во (не)успешноста на врската?

Сираче (Orphan)

Хорор филм за мистиката, непредвидливоста и за еден лош избор...
Датум: 13 Sep 2010
, Автор: