Неправди со кои се соочуваат амбициозните жени

Да се биде амбициозна жена во еден машки свет воопшто не е лесно. Особено со сите тие неправди што ја следат.

Проблематично детство, болно раскинување: Ослободете се од непотребниот емотивен багаж!

Време е да ги оставите лошите искуства, трауми и неправди зад себе и да зачекорите кон среќниот и исполнет живот!

Се венчале откако неправедно поминале по 15 години во затвор

Откако биле затвореници 15 години, едниот во САД, другиот во Ирска, решиле остатокот од животот да го поминат заедно.

Во подобар свет (In A Better World)

Филм за неправдите и за насилството кои не пресретнуваат без разлика дали сме деца или возрасни луѓе и кој е вистинскиот однос кон нив...

Правда за сите (Law Abiding Citizen)

Филм за болката, љубовта кон семејството и одмаздата
Датум: 05 Nov 2010
, Автор: