Луѓе на кои никој не може да им каже што да прават

За овие луѓе не важи законот. Тие така одбрале...

Запознајте го агресивниот возач

Оној што вози пребрзо, поминува на црвено и неодговорно претекнува, не брза никаде... тој само е агресивен.