Дали психологијата може да го објасни хуморот?

Хуморот е многу повеќе од изненадување или прекршување на очекувањата.

Шокантни и неочекувани фотографии фатени со камерите на Google Street View

На фотографиите од Google Street View гледаме бебе оставено само надвор, тигар кој спокојно си шета по улица...