Прв впечаток: 5 ситници кои даваат негативна слика за вас

Пред да одите на некаква средба, размислете и за вашиот изглед и однесување, бидејќи тие кажуваат многу за вас уште пред да почнете да зборувате.

Научете да бидете одговорни

Дали знаете дека број 1 причина за неостварување на нашите цели (деловно и приватно) е немање или недостаток на одговорност?!
Датум: 06 May 2014
, Автор:

26 животни лекции кои треба да ги научите до 26 години

Потсетувањето за она што сте го научиле досега, е важно колку и прифаќањето на следниот предизвик.