Вешти илустрации со негативен простор

„Уживам во уметноста искреирана од илузии, бидејќи таквата уметност има моќ да нè доведе во заблуда. Во нашите животи се потпираме на видот, а сепак тоа е многу кревка потпора, затоа што лесно може да се изманипулира“ - објаснува Танг.
Датум: 10 May 2011
, Автор: