15 знаци на сексуално посакување кои тој не може да ги сокрие од вас

Кога мажите чувствуваат привлечност кон жените, нивното тело најчесто ги испраќа следниве знаци...

6 супермоќи на невербалната комуникација

Свесни за тоа или не, секој потег, поза или гримаса кои ги правите со телото и лицето кажуваат нешто за вас.
Датум: 10 Jan 2015

Тајните на говорот на телото

Говорот на телото има огромен удел во комуникацијата со луѓето. Разбирањето на пораките што другите невербално ги испраќаат, може да ви каже многу за нивните чувства, мисли и намери.
Датум: 08 Aug 2014

Флерт и додворување – со лупа да ги бараш

Флертот и додворувањето се афектни состојби на изразување допаѓање и симпатии кон одредена личност и се препознаваат по интензивни погледи и намерни насмевки. Па, имате ли храброст да флертувате?
Датум: 04 Oct 2012
, Автор: