Најчестите женски лаги и начинот на кој се употребуваат

Кога последен пат сте изговориле некоја лага?

Штитат, но може да бидат и штетни: 3 најчести проблеми предизвикани од крајниците

Крајниците се дел од лимфниот систем и му помагаат на телото да се бори против инфекциите.

Лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери

Во истражувањето учествувале 1.362 жени на возраст од 18 до 30 години. Тие им помогнале на истражувачите да ги откријат најчестите лаги кои ги кажуваат жените на својот партнер.

Најчестите засрамувачки ситуации на работа

Отворениот патент, лошиот здив и слични на нив ситуации се едни од најзасрамувачките моменти кои сите ние барем еднаш сме ги доживеале. Дознајте кои се најчестите засрамувачки ситуации и како колегите реагираат на нив.
Датум: 15 Jun 2012

Најчестите кошмари и нивното значење

Стручњаците сметаат дека кошмарите се начин на кој вашата потсвест го привлекува вниманието во врска со ситуацијата која ја избегнувате, но која очигледно ви предизвикува проблеми.
Датум: 12 Jun 2012

10 најчести фобии

Фобијата претставува постојан, ирационален и интензивен страв од одредени ситуации, активности, предмети, животни или луѓе. Еве ја листата на најчестите фобии низ светот.
Датум: 05 Oct 2010
, Автор: