Најстрашните работи на светот што навистина постојат

Мора да признаеме дека реалноста е многу почудна и пострашна од фантазијата.

Најстрашните ликови од големото платно

Ако обожавате да гледате хорори, сигурно имате омилен лик кој влева страв во коски. На списокот на најстрашни ликови се најдоа луѓе, но и животни како Годзила, Т-рекс, големата бела ајкула...
Датум: 05 Jul 2012