6 начини да станете рано без да се чувствувате уморни

Не е толку важен квантитетот, колку што е важен квалитетот на спиењето!

Што ќе се случи ако секое утро почнете да станувате 2 часа порано?

Повеќето утра стануваме набрзина од нашите кревети, се миеме и тушираме, се облекуваме и излегуваме.

Зошто нашите тела мразат да се будат рано наутро?

Истражувањата покажале дека раниот почеток на денот може да биде штетен по здравјето на луѓето.

4 причини поради коишто се будите уморни

Иако сте спиеле во текот на ноќта, понекогаш се случува да се разбудите уморни.

10 цитати за кафето кои ќе ви помогнат полесно да го преживеете понеделников

За многумина кафето е инспирација, за многумина нема инспирација додека нема кафе, но зависни или не од утринската магична напивка, на сите ни е најтешко кога алармот ќе ни заѕвони во понеделник наутро.
Датум: 15 Sep 2014
, Автор:

Техниката 90 минути: Разбудете се наспани и одморени

Со помош на техниката 90 минути, можете да го „наштимате“ времетраењето на вашиот сон за да се разбудите наспани и одморени.
Датум: 27 Mar 2014
, Автор:

Часот на раѓање влијае на вашиот карактер

Секој час во денот има своја астролошка фреквенција која ја диктира енергијата на луѓето. Па токму затоа, часот во кој сте родени може да каже многу за вашиот карактер.