Деликатни шолји за чај што ќе ги навредат вашите гости со стил

Погледнете ги овие уникатни шолји кои со сигурност ќе ги навредат вашите гости, но барем ќе го сторат тоа со стил...

Поучна приказна: Слепиот човек и неговиот натпис

Променете ја стратегијата и забележете ги резултатите!

Зошто растојанието помеѓу зборовите и изборот на фонтот се клучни за вашиот бизнис?

Лошата организираност на зборовите можат тотално да го уништат (или да го направат урнебесен) дури и оној натпис кој настанал со најдобра намера.

Преслатки романтични предмети кои одлично одат заедно

Од шолји до чаши за вино и перници со натпис г. и г-ѓа, еве што сè може да направите за вашиот дом да стане вистинско љубовно гнездо.
Датум: 24 Sep 2014
, Автор:

Смешни натписи и знаци поставени на разни места

Креативноста на луѓето доаѓа до израз во чудни моменти и ситуации. Овие фотографии со сигурност ќе ве насмеат. :)
Датум: 22 Jul 2013
, Автор: