Насмевнете му се на денот!

Ставете ја вашата омилена песна да ви ѕвони како аларм, така ако наутро немате огромна желба да ја напуштите вашата топла постела, нема да ви биде толку тешко да го поздравите денот... Сварете го вашето омилено кафе...
Датум: 19 Dec 2010
, Автор: