Кога напорно работиш…

„Кога напорно работиш работа која не ја сакаш, тоа е стрес. Кога напорно работиш нешто што го сакаш, тоа е страст.“
Датум: 20 Mar 2014
, Автор:

8 принципи на успешните луѓе

Успехот значи да се биде сведок на остварувањето на сопствениот сон, напорната работа која конечно ви се исплатила и зголемувањето на самодовербата.
Датум: 15 May 2013
, Автор: