4 хороскопски знаци што не се плашат да го направат првиот чекор

За некои знаци потребна е голема храброст за ова, но овие 4 ќе го направат првиот чекор без грижа за тоа дали ќе се посрамотат или ќе бидат одбиени.
Датум: 14 Feb 2018

Како да бидете понаметливи?

Дали често се чувствувате како жртва? Дали сте членот од тимот кој го изработува целиот проект, а потоа им дозволува на другите да го претстават како сопствен труд?
Датум: 10 Mar 2014