15 секојдневни работи чија оригинална намена ќе ве изненади

Многу од работите што ги користиме секој ден, порано се употребувале на поинаков начин.

Нови начини на кои можете да го искористите сувиот шампон

Освен тоа што за момент ни овозможува чиста и лелеава коса, сувиот шампон може да помогне и за некои други „проблеми“ со косата.

10 работи чија намена никогаш не би ја погодиле

На прв поглед изгледаат сосема бескорисно, но сите тие имаат скриени намени.

Креативни начини за повторна употреба на старите предмети

Добар начин за повторна употреба на старите предмети кои така ни стојат во домот.
Датум: 08 May 2014
, Автор:

Дали би сакале да мирисате како славните личности?

Кога во 1991 година се појави парфемот на Елизабет Тејлор, „Бели дијаманти“, тој брзо стана најпродаван парфем. Доколку и вие сакате да мирисате како славните личности, ова се најновите парфеми кои ѕвездите ги создадоа за вас.
Датум: 07 Oct 2012

5 начини да се дотерате со кошулата на вашето момче

Девојките изгледаат многу секси во кошулите на своите момчиња, особено доколку не ги комбинираат со ништо друго освен со долна облека. Но, ова не е единствениот начин на кој тие може да се носат.
Датум: 07 Dec 2011
, Автор: