Направете сами: Искористете ги старите блузи на оригинален начин, без шиење!

Вие одлучуватe дали ќе ги фрлите старите блузи или пак ќе ги искористите за супер, лесни и генијални идеи!

Чанти за лаптоп кои би посакале да ги имате

Се прашувате како да го заштитите вашиот лаптоп, а истовремено да изгледате кул?
Датум: 10 Oct 2010
, Автор: