Како навиваат хороскопските знаци?

За време на фудбалски натпревар, според стилот на навивање веднаш можете да ги препознаете хороскопските знаци на навивачите околу вас.
Датум: 15 Jun 2014
, Автор:

Дали спортот е религија?

Сличноста меѓу спортскиот фанатизам и организираните религии е неверојатна...