5 начини на кои животните покажуваат човечки емоции

Некои од нив имаат некакви сличности со нас кои ги покажуваат преку емоции за кои сме мислеле дека може да се појават само кај луѓето.

Авантурите на една мува

Како мувата го поминува слободното време, ќе ви откријат фотографиите на Белгиецот Николас Хендрикс...
Датум: 19 мај 2012
, Автор: