Интересно пријателство меѓу мрмот и мало момче

Пријателство со луѓе воопшто не е карактеристично за мрмотите. Но, приказната на малиот Матео Валх е спротивна на тоа.

Животни кои го предвидуваат времето

Се верува дека постојат животни кои можат да го предвидат времето. Нивната моќ на предвидување има точност до 39%. Следете го однесувањето на следниве животни и дознајте каков ќе биде утрешниот ден.
Датум: 13 Sep 2012