Моќната молитва на Антоан де Сент Егзипери: Прочитајте како овој писател му се обраќал на Бог

Антоан де Сент Егзипери ќе ве потсети на работите што се од најголема важност во животот и ќе ги допре вашиот ум и душа.

12-годишно девојче со моќни стрипови што ни покажуваат дека сите сме се суперхерои!

Погледнете ги нејзините цртежи и потсетете се дека и вие сте суперхерој во вашиот живот!

„Отсуство“: Трогателни и моќни фотографии кои ќе ве преплават со емоции

Нема ништо потешко на светот од загубата на некоја блиска личност.

Јас сум мрзлива мајка: Моќна порака која треба да ја прочитаат сите родители

Децата никогаш нема да бидат независни ако родителите не го сакаат тоа за нив!

Вие сте важни: Писмо кое секоја жена треба да го прочита

Вие сте важни. Ако никој не ви го кажал тоа денес, ние во овој момент ви го говориме – Вие сте важни!

50 моќни прашања кои ќе ви го ослободат умот

Дали попрво би ги изгубиле старите сеќавања или способноста за правење нови?

Хемијата на човековата душа: Топли и моќни цитати од Харуки Мураками

Погледнете дел од неговите мисли кои ќе ви го покажат неговиот уникатен поглед кон светот и луѓето, но и кои длабоко ќе ве замислат.

Деца родени од жртви на силување ни покажуваат дека и тие можат да бидат прекрасни и сакани

Моќна серија фотографии во која ни покажува дека децата кои биле родени од жртви на сексуално насилство можат да помогнат при борбата за мир.

Моќни „пред и потоа“ фотографии од предвремено родени бебиња

Станува збор за фотографии во кои секое веќе пораснато дете држи мала фотографија од себе како бебе, додека се борело за својот живот.

20 моќни правила за младите девојки

Споделете ги овие правила со сите млади девојки кои ви се блиски и ги сакате. И тие не смеат да заборават колку се моќни и колку животот е убав.
Датум: 26 мај 2014
, Автор:
12