Неверојатна музичка комбинација од „Hello“ на Адел и Реквиемот на Моцарт

Различни светови, различни векови, иста емоција. Слушнете ја композицијата која ќе ви ги разигра сетилата.

Смешни портрети изработени на прстите од рацете

Италијанскиот уметник познат само како Дито фон Тис започна проект наречен „Дитологија“ кој вклучува препознатливи портрети на славните личности изработени на човековите прсти.
Датум: 11 Oct 2012

Моќта на музиката

Истражувањата покажуваат дека дури и лошата музика може позитивно да ни влијае. Таа може да нè ралаксира после напорен ден, да нè извади од најдалбоките емотивни кризи и да ни помогне да ги надминеме болестите...
Датум: 17 Feb 2012
, Автор: