Познатите позираат со помлада верзија од себе

На овие забавни фотографии имаме прилика да ги видиме познатите како позираат сами со себе, но со верзија од кога биле помлади.

Специфични фото-монтажи кои ќе ве расположат

Патувачкиот фотограф Томас Барбеј фотографира мртва природа, пејзажи и портрети, а потоа ги комбинира и поврзува, за да создаде лудо креативни композиции. :)

Фото-манипулации пред ерата на Фотошоп

Jerry Uelsmann почнал да спојува фотографии години пред дигиталните алатки како Фотошоп да бидат достапни. Тој е фотограф од САД, кој се смета за предвесник на фото-манипулациите.
Датум: 17 Jan 2012
, Автор:

Фотографирани фотографии од минатото

Умешноста во овие фотографии е да се раскаже интересна приказна од минатото (старата фотографија) на вистинското место каде што се одвивала (новата фотографија), спојувајќи ги елементите од просторот што попрецизно.
Датум: 24 Jun 2011
, Автор: