Мокачино со Бејлис

Совршена комбинација од чоколадо, кафе и Бејлис...
Датум: 11 Jan 2013

Мокачино со банана и карамела

Кафе-десерт кој ќе ја задоволи вашата сласт и ќе ја разгори вашата страст...