Поучна приказна за пропуштените можности во животот

Прочитајте ја следнава приказна која во себе содржи моќна порака дека никогаш не треба да ги игнорираме можностите што ни се нудат.

Зошто понекогаш „сингл животот“ е најдоброто нешто што може да ви се случи?

Да се биде сингл може да биде застрашувачко искуство, особено ако сте излегле од долга и сериозна врска.

10 работи кои ќе се случат кога ќе почнете да се прифаќате себеси

Ова се 10 прекрасни работи кои ќе ви се случат кога ќе почнете да се прифаќате себеси такви какви што сте.
Датум: 17 Nov 2014
, Автор:

Успешни vs. неуспешни луѓе. Која е разликата?

„Ние сме она што постојано го правиме. Затоа извонредноста не е чин туку навика.“ - Аристотел
Датум: 05 Nov 2014
, Автор:

Мотивирачки и инспирирачки мисли и цитати кои ќе ве подигнат

Ова се 23 мисли и цитати кои ќе ве мотивираат и инспирираат и ќе ви го направат денот поубав.
Датум: 01 Oct 2014
, Автор:

Не дозволувајте овие 4 нешта да ве спречат во остварувањето на вашите соништа

Ова се 4 нешта кои ве спречуваат да го живеете животот најдобро што можете и да ги остварите своите соништа.
Датум: 30 Jun 2014
, Автор:

5 вистини за промените во животот

Еве неколку вистини за промените кои можеби ќе ви помогнат да донесете важна одлука која ќе ви го промени животот.
Датум: 05 Aug 2013
, Автор:

Судено ли ни е?

Судбината е чудна работа. Не знаеш на кој пат ќе те однесе. Не знаеш каква одлука ќе треба да донесеш и дали е денес тој ден кога сите работи во твојот живот ќе се свртат наопаку. Дека животот ќе ти се смени за 360 степени...
Датум: 04 Nov 2012
, Автор:

Дали врска на далечина може да успее?

Наместо далечината да ја гледате како проблем, треба да ја гледате како предност. Еве неколку причини за тоа...

Трикови и совети за подобри фотографии

Доколку се придржувате до овие трикови и совети, вашите фотографии ќе бидат многу подобри, повпечатливи и попрофесионални од досегашните.
12