Домашни гумени бонбони

Дали обожавате гумени бонбони? Оние растегливи слатки задоволства во форма на црвчиња, мечиња и други животинчиња...
Датум: 23 Aug 2013
, Автор:

Чоколадни срца

Кој би можел да им одолее на вкусни чоколадни срца со џем од вишни?