10 митски суштества кои не знаевте дека навистина постоеле

Во секое семејство има некој кој сака да раскажува приказни. Сигурно многу пати сте помислувале дека тие приказни и митови се луди, но размислете повторно.
Датум: 25 Apr 2017

Баба Рога и нејзините „митолошки колеги“

Се сеќавате ли на Баба Рога? Многумина од нас штом го слушнеа ова име стануваа најпослушните деца на светот, ги празнеа чиниите и веднаш заминуваа на спиење. :-)
Датум: 16 Feb 2012
, Автор: