Неверојатните вечерни фустани кои можеа да се забележат на изборот за Мис Универзум 2013

Погледнете дел од оние фустани кои оставија најголем впечаток кај гледачите...

Најубавите национални костими на „Мис Универзум 2011“

Натпреварот за најдобар национален костим е најшарениот дел од изборот за Мис Универзум. Меѓу другото, овој дел од настанот е и најинтересен за гледачите ширум светот.