Мистичниот свет на печурките

Овие интересни фотографии, кои биле направени од голем број ентузијасти ќе ви го покажат неверојатниот и мистичен свет на печурките кој едвај чека да биде истражен.

Кога сонцето и маглата ви посакуваат добро утро…

Сликајќи додека сонцето полека се издига над хоризонтот, фотографот извонредно ја нагласил мистичноста со која изобилуваат планините и долините.

Мистичен бунар кој голта и исфрла вода

Огромна фонтана со солена вода која црпи енергија од Пацификот, за да може да исфрла бранови големи по неколку метри.

Мистичен спа-центар за релаксација и полнење на батериите

Brilliant Resort & Spa Center Chongqing е совршено место за да ги исклучите секојдневните грижи од мислите и да ги наполните духот и телото со нова енергија.

Уметност насликана на илјадници книги

Овој уметник подредува во висина стотици стари книги и црта по нивниот бочен дел, употребувајќи мешавина од мастила, дрвени боички, лак и акрилни бои.

10 природни феномени на Земјата

Нашата планета има многу чудни и прекрасни места кои ја имаат моќта да инспирираат и да зачудуваат. Ова се само 10 од многуте кои ги има на Земјата.

Очи широко отворени кон сонот

Фотографиите на Mikko Lagerstedt потсетуваат на соништата, оние кои не ги паметиме баш јасно.