Тројца случајни момци пеат заедно и притоа „разбиваат“

ва е музиката во својата наједноставна форма, резултат на спонтаност, креативност, чувство за ритам и само еден инструмент за придружба. Фантастични се!
Датум: 19 May 2014
, Автор:

Тоалет со стаклени ѕидови преку кои може да ве види цел свет

Кога гостите во ексклузивниот њујоршки хотел „Standard“ во Менхетен ќе го посетат тоалетот во клубот „Boom Boom Room“, ги пречекува прекрасен поглед кон градот, низ стаклените прозорци од таван до под.