Минималистички тетоважи на кои нема да останете рамнодушни

Луѓето кои не сакаат да паѓаат во очи се одлучуваат за минималистички тетоважи кои се особено популарни во последно време.
off

Одлични минималистички постери со познати цитати

Руми: Ти не си капка во океанот. Ти си цел океан во капка.

Најминималистичкиот часовник што сте го виделе

Можете ли да кажете колку е саат на овој часовник?
Датум: 28 Aug 2013
, Автор:

Минималистички стан во Шведска кој зрачи со топлина

Трисобниот стан се наоѓа на врвот на една зграда и е распослан на површина од 77 квадратни метри, а има и огромен балкон.

Прекрасна модерна вила во Тајланд

Вилата „Aqualina“ е сместена во тропските шуми на островот Ко Самуи во Тајланд и претставува прекрасно место за одмор и релаксација.

Оптички илузии со Дизниевите анимирани филмови

Роуан Стокс Мур ја прикажува суштината на Дизниевите анимирани филмови на мошне необичен начин, преку постери кои се исполнети со оптички илузии, така што секој во себе крие по два кадри од филмот.

Минималистички филмски постери

Доколку се водите по фразата „што помалку, толку повеќе“ тогаш овие минималистички постери многу ќе ви се допаднат.