По 20 години криење од човештвото, повторно е забележано ова мало суштество кое наликува на неодоливо плишано мече

Станува збор за животно чиј изглед наликува како да е комбинација од мече, верверица и зајак.

Еве зошто не треба да се обидувате да ги поправите луѓето

Една љубовна приказна со плишани мечиња...
Датум: 13 Jun 2014
, Автор:

Мудрости за животот од мечето Вини Пу

Мудростите од Вини Пу ќе ве расположат и ќе ви помогнат со насмевка да го поминете остатокот од денот.
Датум: 12 Aug 2013
, Автор:

Фантастични играчки за деца долги само неколку милиметри

„Су Ами“ е семејна компанија од Виетнам, која создава прекрасни и слатки плетени животни, а некои од нив се долги само 6 мм.

Најслаткото поларно мече

Зоолошката во Бафало, САД на 27 ноември минатата година доби нов член, мала поларна мечка, која овие денови ѝ беше првпат претставена на јавноста преку фотографии.