Филм: Ветена земја (Promised Land)

Дали сè си има своја цена?

Агенти на судбината (The Adjustment Bureau)

Филм за судбината и за љубовта, за тоа колку сме подготвени за да излеземе од патот кој ни е зацртан и да се избориме за работите што навистина ги сакаме во животот.