Смартфон апликација која ги претвора обичните луѓе во моќни хакери?

Продавачот им инсталира апликација на муштериите, со која тие можат да ги управуваат уличните светилки, да вадат пари од банкомати, дури и да го сменат светлото на семафорот. Би било кул да се живее во ваков свет, нели!?
Датум: 18 May 2014
, Автор:

Тинејџерска шега: Мамо, таа е 3 месеци бремена

Овој откачен син решил да ги „зачини“ малку работите, кажувајќи ѝ на мајка му дека додека таа и татко му седеле на долниот кат, тој горе имал секс со девојка му и таа е сега трет месец бремена.

Скриена камера: Ќе имам секс со следниот што ќе го видам

Како би реагирале случајните минувачи од спротивниот пол кога девојка која се расправа преку телефон со партнерот, извикува во кавга дека ќе има секс со следното момче што ќе се појави?
Датум: 21 Sep 2013
, Автор:

Скриена камера: ти си таткото на моето бебе

Како вие би реагирале доколку некоја девојка која не се сеќавате дека некогаш сте ја запознале, ве застане на улица и ви каже дека чека ваше бебе?