Народни верувања за април: Што нè очекува и какви се луѓето што се родени овој месец?

Април е најмногу познат по велигденските празници, но тој исто така е познат и како првиот месец во годината што носи ведри денови, песни, шеги и игри.

Февруари ќе биде најдобриот месец во годината за следниве 3 хороскопски знаци

Иако сите хороскопски знаци ќе го почувствуваат влијанието на соларната еклипса, таа ќе им донесе голема среќа само на тројца од нив.

Како да се чувствувате поздраво за точно 30 дена?

Дојде пролетта и сега е вистинското време за мини и здраво ресетирање на вашиот организам.

Месецот на раѓање открива сѐ за вашите сексуални склоности и фантазии помеѓу чаршафите

Родените во Декември тешко се поврзуваат со партнерот на емотивно ниво за време на сексот, но затоа пак тоа секогаш ќе им биде забавно искуство.

Дали сте моќни, ранливи или трпеливи? Дознајте како месецот на раѓање влијае на вашиот карактер

Пронајдете го вашиот месец на раѓање и дознајте повеќе работи за себе...

Магијата на ноември: Дознајте како да ги остварите сите ваши желби во овој волшебен период

Ноември е месец кога треба да се започнат некои важни и клучни работи без оглед дали се работи за семејството, чувствата или кариерата.

Дали месецот на раѓање може да го предвиди вашето ментално здравје?

Месецот во кој луѓето се родени може да влијае врз нивната иднина, од должината, па сè до професијата.

Што открива месецот на раѓање за вашето здравје?

Едно истражување спроведено на универзитетот Колумбија покажало поврзаност помеѓу месецот на раѓање и човечкото здравје.

8 квалитети кои ги красат само луѓето родени во мај

Колку е прекрасен мај!? Нема некој што не го сака. Времето е убаво, цвеќиња насекаде околу нас, позитивната енергија може да се почувствува во воздухот. А какви се луѓето родени во овој пролетен месец?
Датум: 09 May 2015
, Автор:

Родените во мај знаат страсно да љубат, а јунските луѓе се софистицирани. Што го карактеризира вашиот месец на раѓање?

Секој месец на раѓање носи и одредени карактеристики. Откријте што ви носи вашиот.

Месец на филмската љубов: 15 филмови кои ќе ви го растопат срцето

Филмски предлози во кои ќе уживаат сите оние кои се заљубени, како и оние кои сè уште не се, но сепак не престануваат да веруваат во љубов...
Датум: 23 Feb 2015
, Автор:
12