Дали мобилните телефони ни го „пржат“ мозокот?

Како да ја намалите штетноста од радијацијата која ја шират мобилните телефони, врз вашето здравје?

7 здрави навики за да ги избегнете настинките

Комбинацијата од неколку превентивни мерки може да ви помогне да се заштитите од сезонските вируси и настинки.