5 нешта што се случуваат кога ќе се опкружите со вистинските луѓе и каде да ги најдете!

Колку пати досега во животот сте сакале да направите нешто и тоа сте му го спомнале на пријател кој веднаш ве исполнил со негативна енергија, па на крај сте се откажале?
Датум: 13 Nov 2015

5 чекори за надминување на мрзливоста

Мрзливост е кога сè друго изгледа поинтересно од она што треба да се направи.
Датум: 26 Nov 2013