Додавајте го овој зачин во вашиот јогурт секојдневно и ќе се изненадите од резултатите

Кимот е зачин што го има речиси во секоја кујна и најчесто се користи за разубавување на пецивата и за збогатување на вкусните домашни јадења.

Кафе со ореви

Остро кафе за несекојдневно уживање...
Датум: 09 Sep 2010
, Автор: