Моќта на мајчинството: Дознајте зошто Анџелина Џоли е прекрасна и силна мајка

Ако сте ѝ се восхитувале на Џоли само поради нејзината убавина и талент, дефинитивно треба да ја запознаете и нејзината заштитничка страна на грижлива и нежна мајка...

10 работи за кои новите мајки не треба да се грижат

На новите мајки им нудиме неколку совети на кој начин полесно да се справат со она што општеството го очекува, а воопшто не треба да биде нивна грижа.

Зошто добрите мајки не смеат да им кажуваат на ќерките да бидат добри девојчиња?

Не дозволувај никој не ја дефинира твојата добрина, ти си одлична токму онаква каква што си!

11 знаци дека вашата мајка ви е најдобра пријателка

Секој смета дека неговата мајка е најдобра, и како секое силно дуо на мајка и ќерка, сигурно имате многу заеднички моменти и размислувања.

Начинот на кој врската со вашата мајка се менува со текот на годините

И покрај љубовта кон вашата мајка која засекогаш ќе биде во вашето срце, сигурно сте свесни дека врската со неа ќе се менува.

Писмото на оваа ќерка до нејзината самохрана мајка ќе ве трогне и ќе ви го стопи срцето

Џина решила да ѝ напише писмо на нејзината самохрана мајка со цел да ѝ искаже благодарност.

7 вистини со кои се сретнуваат мајките на момчиња

Во некои аспекти момчињата се навистина специфични, а тоа може да го потврдат многу мајки.

15 знаци дека се претворате во личност каква што е вашата мајка

Безусловната љубов на мајката е вистински благослов. Без сомнение таа ви го олеснува и ви го разубавува животот од повеќе аспекти, ви дава совети и ве прави среќни.

Мајка се фотографира со нејзините две ќерки во слична облека

Од случајна идеја, до прекрасна заедничка забава!