Работи од домот кои треба навреме да ги фрлите

Во ова видео ќе ви бидат претставени работите за кои не сте знаеле дека имаат рок на траење.

Летачи над Њујорк

Пред неколку дена се појавија тројца „летечки“ луѓе на небото над Њујорк, уверувајќи ги њујорчани дека човекот навистина успеал да завладее со небото.
Датум: 03 Feb 2012
, Автор:

Војна на „слатките“ машини

Краток анимиран филм за прекрасен и релаксирачки старт на работната недела.
Датум: 06 Jun 2011
, Автор: