Поучна приказна: Човекот и малото маче

Однесувајте се онака како што сакате и другите да се однесуваат кон вас!

Вредни, амбициозни, но и неуредни: Дали ги поседувате особините на типичен сопственик на мачка?

За нив се вели дека се таинствени, ладни и тврдоглави... Поради тоа мачките одговараат на одреден профил на личност со кој совршено се сложуваат.

Ова маче е најслаткиот морнар на бродот

Длабоките мориња не се никаков проблем за овој храбар морнар.

Запознајте го Смуди: Најфотогеничното маче во светот

Мачето со необично име е едно животинче кое обожава да се фотографира.

Запознајте го Алос: Мачето со најхипнотизирачките очи во различна боја

Мачето Алос од Турција е новата интернет сензација која полека ги освојува социјалните мрежи.

Погледнете го мачето кое изгледа како да е облак

Запознајте го Скај кое е само 5% маче, а 95% крзно...

Најслаткото маче со најголемите очи кои некогаш сте ги виделе

Штом еднаш го видите мачето Гимо, невозможно е да ги заборавите неговите големи, прекрасни очи.
Датум: 01 мар 2016

Запознајте го 26-годишниот Кордурој: Најстарото маче на светот

Тој го држи Гинисовиот рекорд за најстаро живо маче на светот.

Запознајте го Коби: Мачето со најубавите очи на светот

Мачето Коби дава ново значење на фразата „мачкини очи“.

Маче кое прави селфиња како професионалец!

Погледнете како ова маче научило да прави селфиња и да се фотографира со своите пријатели исто како професионален фотограф!

Направете сами: Најслатката саксија за цвеќиња со лик на маче

Зошто вашите цвеќиња да ги засадувате во некоја досадна саксија кога вие самите можете со малку труд да изработите супер слатка саксија?!