Уникатен мебел со интересна текстура од дрво и алуминиум

Металот навлегува во сите пукнатини на дрвото горејќи ја неговата површина таму каде што се среќаваат...

Прекрасни уникатни маси низ кои течат реки и езера

Изработките на Грег Класен претставуваат уникатни дрвени маси низ кои поминува рачно исечено парче стакло кое создава речен или езерски ефект.
Датум: 21 Jul 2014
, Автор:

Колоритни стаклени масички за тренди дом

Бар-масичките не се нешто многу практични и немаат голема примена, но затоа со сигурност ќе ѝ дадат специфичен стил и тренди изглед на вашата дневна соба.

„Нано“ – кафе-масички со ЛЕД технологија

Кафе-масичките „Нано“ претставуваат сет составен од два елементи со различна висина. Дизајнирани се од Менегело Паолел за потребите на компанијата „Emoh“, а истите му ја донесоа наградата „Red Dot“...
Датум: 12 Jan 2011
, Автор:

Масички за кафе од кои ќе ви застане здивот

Доколку сакате да внесете футуристички изглед во вашиот дом, тоа ќе го постигнете со некое од овие навистина елегантни парчиња мебел.
Датум: 30 Aug 2010
, Автор: