Како да ја изберете редицата во супермаркетот во која најмалку ќе чекате?

Просечно, луѓето трошат половина час од својот ден стоејќи во редови. Но, ова е решението за тоа.

Најлошиот вид луѓе на светот

Колку пати ви се случило да не можете да паркирате пред маркетот затоа што на тоа место стои количка за пазарување?

15-те најубави новогодишни и божиќни пазари низ Европа

Ако се прашувате дали времето пред Нова година и Божиќ е најубавото време од годината, доволно е само да ги разгледате европските божиќни пазари.
Датум: 29 Dec 2015

Човек претворен во зеленчук

Во еден маркет во Пекинг, уметникот Лиу Болин преку целото тело ги нацртал соодветните зеленчуци кои се наредени позади него, за да се „вклопи“ со полиците и да изгледа како таму да нема никој.
Датум: 18 Nov 2011
, Автор:

Првиот виртуелен супермаркет во светот

Можете ли да си замислите како влегувате во супермаркет и притоа не гледате ниту еден продукт на полиците? Епа токму ова им се случува на Јужнокорејците кога пазарат во нивната нова виртуелна продавница...