Зошто скоро сите рачни часовници во рекламите го покажуваат истото време – 10:09?

Сте забележале ли дека показалките на скоро сите рачни часовници во рекламите покажуваат 10:09 часот, без оглед на брендот, големината или формата?

40 брилијантни реклами кои ќе ве насмеат, воодушеват и засрамат

Многупати сме виделе паметно реализирани маркетинг кампањи на кои им симнуваме капа. Затоа, никогаш не е премногу.
Датум: 22 ное 2013
, Автор:

Книгата може да ја промени приказната на твојот живот

Постерите прикажуваат настани од животот на една личност и како животниот тек може да се промени благодарение на добра и поучна книга.